Algemene voorwaarden Facebook-Wedstrijd

Wat je zoekt – kun je vinden

Deelnemen kan iedereen die in Nederland of België woont en ouder is dan 16 jaar.

De wedstrijd begint op 18 juli en eindigt op 14 Augustus om 23:59 (CET)

Om deel te nemen aan de wedstrijd, moet je:

  • Fan van de baby lock Nederland pagina op Facebook zijn
  • iedere bijdrage ( in totaal 8 Video’s) van deze wijdstrijd LIKEN
  • iedere bijdrage ( in totaal 8 Video’s) van deze wijdstrijd met de bijbehorende getoonde letter van commentaar voorzien
  • En het juiste oplossingswoord, dat bestaat uit 8 letters, in het formulier samen met de persoonlijke informatie zoals (voornaam, achternaam, postcode en woonplaats, straat en e-mailadres in) invullen.

Het formulier met de plaats voor het oplosssingswoord is hier beschikbaar:

https://www.baby-lock.nl/wedstrijd-wat-jezoekt-kun-je-vinden

Onder de juiste oplossingen die aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen, wordt bij toeval een winnaar gekozen. De winnaar ontvangt een baby lock Over-of Coverlock of een Coverstitch machine.

De winnaar wordt per Facebook-bericht of e-mail geïnformeerd. Verzenden is alleen naar Nederland of België mogelijk.

Consuendi GmbH (baby lock Deutsland) is de organisator van de wedstrijd. Deze wedstrijd heeft geen verbinding met Facebook of wordt op geen enkele manier gesponsord of ondersteund door Facebook of georganiseerd.

De winnaar moet binnen 14 dagen na kennisgeving van de prijs reageren  op baby lock Nederland. De prijs vervalt, wanneer:

  • De winnaar binnen 14 dagen na de bekendmaking van de prijs geen geldig verzendadres binnen Nederland of België kan geven, zodat de prijs niet geleverd kan worden.

Let verder op de overige informatie  over wedstrijden in ons privacy beleid, beschikbaar op https://www.baby-lock.nl/privacy

Baby lock behoudt zich het recht voor om de wedstrijd te wijzigen, aan te passen of te beëindigen als dit door omstandigheden noodzakelijk is, waarvoor baby lock niet verantwoordelijk is. De juridische procedure is uitgesloten.

Germany, Chemnitz, 8. Juli 2020