embellisher

619,- EUR *
* consumentenadviesprijs incl. BTW - 2022

Het gereedschap van scheppers

Verwerkelijk je dromen en ideeën, knutsel en creëer met je baby lock embellisher viltmachine. Zonder draad, alleen met 12 naalden kun je zelfs zonder oefening met een paar kleurige lapjes of wollen garens decoratieve accessoires maken, of kleine cadeautjes voor vrienden.

Waag met de baby lock EMBELLISHER viltmachine eerste stappen in de wereld van de fantasie. Het vilten met de baby lock EMBELLISHER viltmachine onderscheidt zich van het klassieke vilten. Er wordt geen weefsel gemaakt, zoals gebruikelijk is, maar op een bestaande ondergrond wordt vilt gemaakt. De baby lock Embellisher viltmachine werkt met 12 viltnaalden waaraan zich kleine weerhaakjes bevinden. Deze kleine weerhaakjes verbinden de stoffen, wollen draden, garens en vergelijkbare dingen met behulp van hun eigen vezels. Daarbij kun je de stof vrij onder de naald bewegen en kun je op die manier verschillende siereffecten bereiken.
Het eenvoudigst is het met merinoswol of viltwol te vilten, maar voor wonderbaarlijke effecten is organzaweefsel ook geschikt. Andere wollen stoffen, maar ook jeans, zijde en andere stofsoorten zijn met de baby lock EMBELLISHER goed te verwerken.

Details

  • Zoiets heeft alleen de baby lock EMBELLISHER viltmachine! Met een garengeleiding direct naar het midden van de naaldkop loopt het garen (iedere willekeurige soort) goed mee. Door het garenkanaal komt het garen of de wol direct in het midden van de naaldkop en kun je zo de stof vrij in iedere richting bewegen of het garen nog met je handen geleiden. De machine verwerkt het meegevoerde garen zelfstandig en in overeenkomst met je bewegingen.

  • Ook een baby lock EMBELLISHER viltmachine heeft een handige vrije arm. Je kunt niet alleen rechte en open vlakken vilten, maar ook gesloten naaiprojecten zo simpel en ongecompliceerd snel vilten. Natuurlijk gaat dat simpel. Je neemt de aanschuiftafel weg en dan heeft je baby lock EMBELLISHER viltmachine een handige vrije arm.

  • Het zou geen baby lock EMBELLISHER viltmachine zijn, als er niet nog meer handigs in verstopt zou zijn. Neem de kleine aanschuiftafel van de baby lock EMBELLISHER viltmachine weg en dan kun je het kleine klepje openen. Heel simpel kun je hiermee viltresten uit je baby lock EMBELLISHER viltmachine verwijderen. Klepje open, uitzuigen of met een penseel schoonvegen en weg zijn de viltresten.

  • Gebruik je extra garen om te vilten? Daarvoor heeft de baby lock EMBELLISHER viltmachine een handige garenklos. Gewoon het gewenste garen erop zetten, door de geleidingen halen en je bent klaar om te beginnen met vilten.

  • De baby lock EMBELLISHER viltmachine werkt met 12 viltnaalden waaraan zich kleine weerhaakjes bevinden. De lapjes, wollen draden, garens e.d. worden met behulp van hun eigen vezels verbonden. Daarbij kun je de stof vrij onder de naald bewegen en kun je op die manier verschillende siereffecten bereiken. Wil je preciezer werken, dan neem je de overtollige naalden weg en werk je met het aantal naalden dat je nodig denkt te hebben. Heel handig, dat je de viltnaalden stuk voor stuk kunt verwijderen en vervangen! Maar de baby lock EMBELLISHER viltmachine biedt je nog een voordeel! Een bandgeleider aan het in hoogte verstelbare naaivoetje. Zo kun je bandjes tot 10 mm breedte meeverwerken.

  • GARENGELEIDING
  • VRIJE ARM
  • OPVANGSCHAALTJE
  • BIJLOOPGARENKLOS
  • 12 APART VERWISSELBARE VILTNAALDEN

Vragen?

Telefoon: + 49 3722 40 82 12

E-Mail: info@baby-lock.nl

of gebruik ons ​​contactformulier:

Contact

Garantie verlengen

2 jaar wettelijke garantie plus 2 jaar baby lock verengde garantie

Garantie verlengen