desire3

Wie eenmaal met de baby lock genaaid heeft, wil geen ander merk meer hebben. Gerda
Gerda
1.999,- EUR *
* consumentenadviesprijs incl. BTW

De compacte all-rounder

...is een gecombineerde overlock/coversteekmachine met het Jet-AirTM-inrijgsysteem en het automatisch draadtoevoersysteem.

Het moeilijke volgen van inrijgpunten, loshangende draden en ergernis zijn verleden tijd met het luchtdrukinrijgsysteem. Uitgerust met vijf draden is je garen simpel voor het gewenste naaiproces in te rijgen of om te schakelen. Dankzij de gescheiden wegen van de draden kun je zelf de volgorde bepalen. Overlock-, coverlock- of kettingsteken zijn willekeurig met elkaar te combineren.

Bij het Jet-AirTM-systeem wordt de draad in het gewenste grijperkanaal gelegd. Met een druk op de hendel rijg je met behulp van lucht bliksemsnel de draden in.

Het automatisch draadtoevoersysteem (ATD-systeem) neemt je het lastige instellen van draadspanning ook nog uit de hand. Ondanks uiteenlopende naaigarenkwaliteiten - van superfijn tot dik - krijg je fantastische resultaten. Bovendien biedt de desire3 een uiterst comfortabele stofverwerking. Met de extra hoge 2-traps voetlichting kunt u comfortabel meerdere lagen stof of dikke materialen onder de tot 8 mm hoge naaivoet verwerken. Ook de steeklengte en -breedte kun je apart instellen en aanpassen. Het instelbare differentiaaltransport (0,6 – 2,0 :1) zorgt voor optimale naairesultaten.

Details

 • Onze desire3 beschikt over een uniek compact grijpersysteem, dat met buisjes is uitgerust. Daarmee is simpel en snel inrijgen mogelijk. Om met je baby lock desire3 ook moeilijke taken te verrichten, worden er extra grijpers gebruikt.

 • Bij een tweedraadsnaad kun je de hulpgrijper/converter van de desire3 eenvoudig erbij inschakelen. Omdat deze vast met de bovengrijper verbonden is, kun je hem niet verliezen of verschuiven.

 • Het gewoonweg geniale Jet-Air-inrijgsysteem maakt het inrijgen bij je desire3 tot een kinderspel. Vanaf nu bepaal je zelf de inrijgvolgorde van de draden. Je hoeft geen gekleurde punten meer te volgen, of allerlei loshangende draden uit elkaar te halen en lastig weer opnieuw in te rijgen, omdat je een fout bij het inrijgen hebt gemaakt. Kies gewoon de gewenste grijperdraad, doe die in de inrijgopening, druk op de knop en de draad wordt vanzelf tot in de punt van de grijper van de desire3 geregen. Bij alle grijpers. Gewoon geniaal het Jet-Air-systeem met je baby lock desire3!

 • De oplossing – het automatisch draadtoevoersysteem van je baby lock desire3. Kies een steek uit, stel het draadtoevoersysteem op de juiste steek in en naai het. Lastig instellen van de draadspanning is niet meer nodig bij verschillende stoffen, naden of draaddiktes. Gewoon het automatisch draadtoevoersysteem op de gewenste steek instellen en je baby lock desire3 levert je een exacte steek. Met behulp van drie sensoren: Met steekbreedtesensor, steeklengtesensor en stofdiktesensor lukt je met de desire3 altijd de perfecte naad!

 • De instelmogelijkheden voor steekbreedte en steeklengte zijn overzichtelijk geplaatst.
  Bij gesloten of buisvormige kledingstukken kunt u het mes simpel en snel met een schakelaar uitschakelen en naar behoefte weer inschakelen. Als kleine steun is het mes zo ver naar beneden te zetten, dat een kleine aanslag als geleiding overblijft.

 • Hoe vaak zijn er niet problemen met elastische stoffen, die aan het einde van het naaien helemaal gerimpeld zijn of waarbij de naad verschoven is? Met behulp van het differentieel transport zorgt de desire3 voor een optimaal stoftransport bij elastische stoffen en voorkomt rimpelende of omhoogstaande naden. Naar wens kun je ook leuke rimpeleffecten maken, de naden juist uitrekken of een golvende naad naaien.

 • Je hoeft niet meer lastig te zoeken naar accessoires met je desire3. In het handige accessoiresvak onder de garenkloshouder rechts zijn alle belangrijke hulpmiddelen binnen handbereik opgeborgen. Hier vind je onder andere:

  • pincet
  • Nadeln
  • manuele naaldinrijger
  • reserve-naaldschroeven
  • reservemes
  • schroevendraaier voor naaldschroeven
  • penseel met naaldinzet
 • Met een instelknop kun je niet alleen de steeklengte wijzigen, maar ook je desire3 op rolzomen instellen. Ook bij rolzomen kun je kiezen tussen steeklengtes van 0,75 mm tot 4 mm. Lees de instelwaarde van de scala af.

 • Mes en steekbreedtetong bewegen samen. Daardoor verandert de breedte van de naad, niet alleen de snijbreedte, zoals gebruikelijk is. Dit voorkomt dat er teveel of te weinig afgesneden wordt. Het is niet meer nodig de hoeveelheid lussen in te stellen. De steek wordt breder of smaller zonder steeds lastig in te hoeven stellen.

 • Met de extra hoge 2-traps voetlichting kunt u comfortabel meerdere lagen stof of dikke materialen onder de tot 8 mm hoge naaivoet verwerken.

 • UNIEKE GRIJPER
 • HULPGRIJPER / CONVERTER
 • JET-AIR-SYSTEEM
 • GEEN GEKNOEI MEER MET DE DRAADSPANNING!
 • INSTELMOGELIJKHEDEN
 • DIFFERENTIEEL TRANSPORT
 • HANDIG ACCESSOIRESVAK
 • STEEKLENGTE
 • STEEKBREEDTE
 • extra hoge 2-traps voetlichting tot 8 mm

Stitches

5-Draads veiligheidssteek 12 mm
voor het samennaaien en afwerken van vast materiaal
5-Draads veiligheidssteek 16 mm
voor het samennaaien en afwerken van vast materiaal
4-Draads-overlock
stevige naad voor het afwerken en samennaaien van allerlei materialen, vooral van rekbare stoffen
3-Draads-overlock breed
ideale afwerkingsnaad voor alle stoffen
3-Draads-overlock smal
garenbesparende afwerkingsnaad voor alle materialen
3-Draads-rolzoom
omgelegde, decoratieve randen voor lichte tot middelzware stoffen
3-Draads-flatlock
voor het afwerken en samen naaien van middelzware en rekbare materialen, decoratieve randen
2-Draads-flatlock
voor het samen naaien en zomen van elastisch materiaal, extreem rekbare naden, bijzonder geschikt voor sportkleding en ondergoed
2-Draads-flatlock
voor het samennaaien en zomen van elastische materialen en als decoratieve naad
3-voudige coversteek 6 mm
voor het omzomen van zeer elastisch materiaal, voor siereffecten
3-Draads-coversteek 6 mm
voor het omzomen, voor siereffecten
3-Draads-coversteek 3 mm
voor het omzomen, voor biesjes naaien, voor siereffecten
Dubbele kettingsteeknaad
voor het samennaaien van zeer stevige materialen, voor siereffecten
4-Draads-satijnsteek
voor het afwerken en samen naaien van middelzware en rekbare materialen, decoratieve randen

Technische gegevens

Aantal naalden 5
Aantal draden 2-8
Steken per minuut 1500
Lengte steek 0,75 tot 4 mm
Steekbreedte 3 - 9 mm
Differentieel transport x
Naaldinrijger -
ATD - automatische draadtoevoer x
RevolutionAir™ threading -
ExtraordinAir™ threading -
Jet-Air Threading™ x
Led x
Kniehevel -
Spanning opheffen bij opgelichte naaivoet x
4-Draads-coversteek 6mm x
3-Draads-coversteek 6mm x
3-Draads-coversteek 3mm x
Dubbele kettingsteeknaad x
5-Draads-veiligheidsnaad x
4-Draads-overlocknaad x
3-Draads-overlocknaad x
3-Draads platte naad x
3-Draadsrolzoom x
3-Draads-overlocknaad x
2-Draads-overlocknaad x
2-Draads platte naad x
2-Draadsrolzoom x
2-Draads-overlocknaad x
2-Draads-picotsteek x
Wave-naad x
Satijnsteek x

Overlockgaren

Accessories

Ontdek de mogelijkheden van je baby lock desire3

Accessoires

Vragen?

Telefoon: + 49 3722 40 82 12

E-Mail: info@baby-lock.nl

of gebruik ons ​​contactformulier:

Contact